Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Црева за гас

Приказ: Мрежа Листа
Прикажи:
Сортирај по:
 • Црево за гас 1/2 1500mm F.F.

  Црево за гас 1/2 1500mm F.F.

  Бренд:Универзален
  Карактеристики:1/2''mm
  L 1500 F
  F
  Притисок max 0,5bar, Температура max 60°
  Производител:
 • Црево за гас 1/2 2000mm F.F.

  Црево за гас 1/2 2000mm F.F.

  Бренд:Универзален
  Карактеристики:1/2''mm
  L 2000 F
  F
  Притисок max 0,5bar, Температура max 60°
  Производител:
 • Црево за гас 1/2 750mm F.F.

  Црево за гас 1/2 750mm F.F.

  Бренд:Универзален
  Карактеристики:1/2''mm
  L 750 F
  F
  Притисок max 0,5bar, Температура max 60°
  Производител:
 • Црево за гас 1/2 1000mm M.F.

  Црево за гас 1/2 1000mm M.F.

  Бренд:Универзален
  Карактеристики:1/2''mm
  L 1000 M
  F
  Притисок max 0,5bar, Температура max 60°
  Производител:
 • Црево за гас 1/2 1250mm M.F.

  Црево за гас 1/2 1250mm M.F.

  Бренд:Универзален
  Карактеристики:1/2''mm
  L 1250 M
  F
  Притисок max 0,5bar, Температура max 60°
  Производител:
 • Црево за гас 1/2 750mm M.F.

  Црево за гас 1/2 750mm M.F.

  Бренд:Универзален
  Карактеристики:1/2''mm
  L 750 M
  F
  Притисок max 0,5bar, Температура max 60°
  Производител:
 • Црево за гас 1/2 2000mm M.F.

  Црево за гас 1/2 2000mm M.F.

  Бренд:Универзален
  Карактеристики:1/2''mm
  L 2000 M
  F
  Притисок max 0,5bar, Температура max 60°
  Производител:
 • Црево за гас 1/2 500mm M.F.

  Црево за гас 1/2 500mm M.F.

  Бренд:Универзален
  Карактеристики:1/2''mm
  L 500 M
  F
  Притисок max 0,5bar, Температура max 60°
  Производител:
 • Црево за гас 1/2 500mm F.F.

  Црево за гас 1/2 500mm F.F.

  Бренд:Универзален
  Карактеристики:1/2''mm
  L 500 F
  F
  Притисок max 0,5bar, Температура max 60°
  Производител:
 • Црево за гас 1/2 1000mm F.F.

  Црево за гас 1/2 1000mm F.F.

  Бренд:Универзален
  Карактеристики:1/2''mm
  L 1000 F
  F
  Притисок max 0,5bar, Температура max 60°
  Производител:
 • Црево за гас 1/2 1500mm M.F.

  Црево за гас 1/2 1500mm M.F.

  Бренд:Универзален
  Карактеристики:1/2''mm
  L 1500 M
  F
  Притисок max 0,5bar, Температура max 60°
  Производител:
 • Црево за гас GPL 100mt Ø8x13mm

  Црево за гас GPL 100mt Ø8x13mm

  Бренд:Универзален
  Карактеристики:Ø8x13mm
  Производител:
 • Црево за гас метан 50mt 13x20mm

  Црево за гас метан 50mt 13x20mm

  Бренд:Универзален
  Карактеристики:
  Производител:
 • Црево за гас 1/2 1250mm F.F.

  Црево за гас 1/2 1250mm F.F.

  Бренд:Универзален
  Карактеристики:1/2''mm
  L 1250 F
  F
  Притисок max 0,5bar, Температура max 60°
  Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.