Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 11011

Рингла за св. керамичка плоча EGO 2300W Ø230mm

Рингла за св. керамичка плоча EGO 2300W Ø230mm

Бренд:EGO
Карактеристики:Ø230mm, 2300W, 230V
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.