Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 11036

Електрична грејна плоча EGO 1500W Ø180mm Раб вдлабната

Електрична грејна плоча EGO 1500W Ø180mm Раб вдлабната

Бренд:EGO
Карактеристики:Раб 8mm, 1500W, 230V
Ø180mm
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.