Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 11037

Електрична грејна плоча EGO 1500W Ø145mm Раб вдлабната

Електрична грејна плоча EGO 1500W Ø145mm Раб вдлабната

Бренд:EGO
Карактеристики:Раб 8mm, 1500W, Ø 145mm
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.