Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 11038

Електрична грејна плоча EGO 2600W Ø230mm Раб вдлабната

Електрична грејна плоча EGO 2600W Ø230mm Раб вдлабната

Бренд:EGO
Карактеристики:Раб: 8mm
2600W, 230V, Ø230mm
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.