Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 11040

Електрична грејна плоча EGO 2000W Ø220mm Раб вдлабната

Електрична грејна плоча EGO 2000W Ø220mm Раб вдлабната

Бренд:EGO
Карактеристики:Раб 8mm, 2000W, Ø 220mm
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.