Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 11045

Електрична грејна плоча EG0 2600W Ø220mm C/TERM

Електрична грејна плоча EG0 2600W Ø220mm C/TERM

Бренд:EGO
Карактеристики:2600W, Ø220mm
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.