Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 10809

Мотор за скара 30W

Мотор за скара 30W

Бренд:Универзален
Карактеристики:
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.