Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 10861

Мотор за скара 16 W

Мотор за скара 16 W

Бренд:Универзален
Карактеристики:16W, 220V, 50Hz
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.