Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 10864

Мотор - вентилатор за рерна Универзален

Мотор - вентилатор за рерна Универзален

Бренд:Универзален
Карактеристики:Висина: 135mm
30W, 220/240V, 50-60Hz
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.