Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 10942

Пумпа за кафемат OLAB 48W OTTONE

Пумпа за кафемат OLAB 48W OTTONE

Бренд:Универзален
Карактеристики:48W
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.