Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Калорифери

Приказ: Мрежа Листа
Прикажи:
Сортирај по:
 • Калорифер 3kw

  Калорифер 3kw

  Бренд: Универзален
  Карактеристики: P = 3000W, U = 230V~
  Производител:
 • Калорифер 6kw

  Калорифер 6kw

  Бренд: Универзален
  Карактеристики: P = 6000W, U = 380V~
  Производител:
 • Калорифер 9kw

  Калорифер 9kw

  Бренд: Универзален
  Карактеристики: P = 9000W, U = 380V~
  Производител:
 • Калорифер 12kw

  Калорифер 12kw

  Бренд: Универзален
  Карактеристики: P=12000W, U= 380V~
  Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.