Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 20510

Електричен грејач за греалка

Електричен грејач за греалка

Напон:230 v
Јачина:1250 w
Пречник:6.5 mm
Ширина:- mm
Должина:- mm
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.