Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Контакт

Тодор Чангов бр.123
1000 Скопје
Македонија

09:00 - 17:00

Моб: 070 855 045
Тел: 02 2 436 002

Е-пошта: etes.kom.ds@gmail.com


Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.