Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 11590

Филтер за фрижидер WHIRLPOOL 481248048172

Филтер за фрижидер WHIRLPOOL 481248048172

Бренд:WHIRLPOOL
Карактеристики:
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.