Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 11604

Филтер за вода - фрижидер DAEWOO 3019974800

Филтер за вода - фрижидер DAEWOO 3019974800

Бренд:DAEWOO
Карактеристики:
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.