Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 11233

Термометар за фрижидер +40°C/-50°C

Термометар за фрижидер +40°C/-50°C

Бренд:Универзален
Карактеристики:
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.