Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 11235

Термометар капиларен 0°C-120°C

Термометар капиларен 0°C-120°C

Бренд:Универзален
Карактеристики:
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.