Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 13818

Четкици за мотор 2pz BOSCH 021521 EсоOMIC

Четкици за мотор 2pz BOSCH 021521 EсоOMIC

Бренд:BOSCH
Карактеристики:Мономатеријал
Димензија: 5x12,5x34mm
комплет 2 pz
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.