Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 14080

Четкици за мотор BOSCH-GORENJE

Четкици за мотор BOSCH-GORENJE

Бренд:GORENJE
Карактеристики:За мотори IBMEI
Димензија: 12x5x25 mm
комплет 2 pz
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.