Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 14090

Четкици за мотор 2pz SX ARISTON 047317

Четкици за мотор 2pz SX ARISTON 047317

Бренд:ARISTON - INDESIT
Карактеристики:Фастон 6,3 mm, Димензија: 5x12,5x32mm
комплет 2 pz
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.