Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 14091

Четкици за мотор 2pz DX CANDY 97916670 ECO

Четкици за мотор 2pz DX CANDY 97916670 ECO

Бренд:CANDY
Карактеристики:Фастон 6,3 mm, Димензија: 5x12,5x32mm
комплет 2 pz
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.