Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 12211

Термостат за сушара WHIRLPOOL 481228208008

Термостат за сушара WHIRLPOOL 481228208008

Бренд:WHIRLPOOL
Карактеристики:16 (4) A 250V 50/60Hz, 2 класи на изолација, температура 120°C
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.