Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 10117

Грејач за бојлер THERMEX 2000W RICURVA SKL

Грејач за бојлер THERMEX 2000W RICURVA SKL

Бренд:THERMEX
Карактеристики:2000W, 220V
Должина: 350mm
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.