Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 10311

Носач за клима уред 520x300mm

Носач за клима уред 520x300mm

Бренд:Универзален
Карактеристики:Димензија: 520x300mm
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.