Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 10697

Црево за правосмукалка MT 1,8 со додатоци

Црево за правосмукалка MT 1,8 со додатоци

Бренд:Универзален
Карактеристики:
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.