Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 10871

Прекинувач за рерна EGO 46.23866.500 GORENJE 362797

Прекинувач за рерна EGO 46.23866.500 GORENJE 362797

Бренд:Универзален
Карактеристики:6 контакти
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.