Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 10951

Пумпа за кафемат ULKA EP7 48W

Пумпа за кафемат ULKA EP7 48W

Бренд:ULKA
Карактеристики:48W
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.