Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 10971

Грејач за рерна GORENJE 606417

Грејач за рерна GORENJE 606417

Бренд:GORENJE
Карактеристики:Con Пречка: 380mm
1100W, 230V
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.