Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 11029

Електрична грејна плоча EGO 1500W 145mm Раб основа

Електрична грејна плоча EGO 1500W 145mm Раб основа

Бренд:EGO
Карактеристики:Раб основа Ø145mm, 1500W
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.