Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 11216

Термометар дигитален -50°C+70°C Бела боја

Термометар дигитален -50°C+70°C Бела боја

Бренд:Универзален
Карактеристики:Температурен опсег -50°C +70°C, 3V, сонда 1500mm
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.