Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 11249

Термостат за фрижидер RANCO STINOL K59L1275

Термостат за фрижидер RANCO STINOL K59L1275

Бренд:STINOL
Карактеристики:Капилара 2500mm, Температурен опсег: min 0/-12°C, max +10/-28°C
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.