Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 11601

Филтер за вода - фрижидер WHIRLPOOL 481281719243

Филтер за вода - фрижидер WHIRLPOOL 481281719243

Бренд:WHIRLPOOL
Карактеристики:Времетраење: 6 месеци
Min/max темп: 0
6°C/37,8°C
Притисок Max: 827 kPa
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.