Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 11606

Релеј DANFOSS 103N0021

Релеј DANFOSS 103N0021

Бренд:DANFOSS
Карактеристики:Димензија на конекторот 4,8mm
230V
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.