Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 12093

Осовина LG 4434ER1001B-4434ER1003G

Осовина LG 4434ER1001B-4434ER1003G

Бренд:LG
Карактеристики:Осовина Ø30 mm Bronzina Ø37 mm
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.