Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 12141

Прекинувач CANDY ZEROWATT ROLD E0004

Прекинувач CANDY ZEROWATT ROLD E0004

Бренд:CANDY
Карактеристики:Прекинувач биполарен, 6 контакти
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.