Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 12199

Термостат за машина за перење алишта SILTAL TL3155

Термостат за машина за перење алишта SILTAL TL3155

Бренд:SILTAL
Карактеристики:
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.