Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 12266

Електровентил 2 насочен 90° BP

Електровентил 2 насочен 90° BP

Бренд:Универзален
Карактеристики:2 насочен 90°
Излез Ø12mm
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.