Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 12357

Амортизер ZANUSSI 80N SHORT 1322553007

Амортизер ZANUSSI 80N SHORT 1322553007

Бренд:ZANUSSI
Карактеристики:80N, краток
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.