Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 12584

Пумпа MIELE 503

Пумпа MIELE 503

Бренд:MIELE
Карактеристики:100W, 220/240V, 50Hz
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.