Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 12723

Пумпа MIELE 6239560

Пумпа MIELE 6239560

Бренд:MIELE
Карактеристики:30W, 220/240V, 50Hz
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.