Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 12810

Хидростат за машина за миење садови 6C 2 LIVELLI

Хидростат за машина за миење садови 6C 2 LIVELLI

Бренд:Универзален
Карактеристики:
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.