Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 12843

Кутија за Пумпа ARISTON

Кутија за Пумпа ARISTON

Бренд:ARISTON - INDESIT
Карактеристики:За Пумпа PMP005AR
Ø 58mm
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.