Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 12852

Црево ребрасто VESTEL 40014447

Црево ребрасто VESTEL 40014447

Бренд:VESTEL
Карактеристики:
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.