Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 12872

Биметална брава SAN GIORGIO DA000738

Биметална брава SAN GIORGIO DA000738

Бренд:SANGIORGIO
Карактеристики:
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.