Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 12887

Грејач со TERMISTORE 230V 1750W

Грејач со TERMISTORE 230V 1750W

Бренд:ZANUSSI
Карактеристики:1750W, 230V
187x145mm
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.