Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 13065

Модул за машина за перење алишта INDESIT 254297

Модул за машина за перење алишта INDESIT 254297

Бренд:INDESIT
Карактеристики:
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.