Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 13124

Мотор за машина за перење алишта GORENJE 2/16 20µf

Мотор за машина за перење алишта GORENJE 2/16 20µf

Бренд:GORENJE
Карактеристики:
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.