Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 13304

Гума за врата ARISTON 045394

Гума за врата ARISTON 045394

Бренд:ARISTON - INDESIT
Карактеристики:
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.