Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 13526

Рачка за врата FAGOR LA8G000A8

Рачка за врата FAGOR LA8G000A8

Бренд:FAGOR
Карактеристики:
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.